Serviciului vamal: Târgul de cariere Chișinău 2019

Serviciul Vamal și-a expus ofertele de angajare în cadrul celei de-a 15-a ediții a Târgului de Cariere, desfășurat la Palatul Național „Nicolae Sulac”, în perioada 12-13 aprilie. Cele două zile ale evenimentului au adunat la standul Serviciului Vamal sute de persoane dornice să afle mai multe despre condițiile de angajare în cadrul autorității vamale, transmite stiridinmoldova.md.

Responsabilii de la management personal le-au vorbit celor interesați despre concursurile publice de angajare aflate în desfășurare și i-au îndemnat să se aboneze la noutățile de pe pagina web a instituției pentru a fi la curent cu anunțurile ulterioare.

Amintim că, conform Legii privind Serviciului Vamal, care a intrat în vigoare la 2 iunie 2018, toate angajările în cadrul instituției se efectuează în bază de concurs.

În același timp, datele deținute arată o sporire semnificativă a interesului pentru o carieră în vamă. Și asta deoarece, pentru majoritatea funcțiilor scoase la concurs sunt depuse, în medie, cel puțin trei dosare.

La fel, a crescut și motivația angajaților, care, actualmente, beneficiază de salarii mult mai competitive decât în anii precedenți. Prin urmare, în anul 2019, instituția înregistrează o cotă a fluctuației de personal de doar 1,2%, comparativ cu 15%, atestată în 2016.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.