Scandal în online după ce Will Smith a fost ales să-l joace pe tatăl Serenei Williams

Will Smith îl va interpreta pe tatăl superstarurilor tenisului, Serena şi Venus Williams, Richard, în filmul biografic „King Richard”, însă anunţul nu a fost întâmpinat cu entuziasm de către public, transmite stiridinmoldova.md, citat de dpa.

Pelicula îl va avea drept personaj principal pe Richard Williams şi va beneficia de un scenariu care a figurat pe „Black List” 2018 – un foarte apreciat barometru pentru scenarii care nu au fost încă produse -, scris de Zach Baylin

În pofida lipsei de cunoştinţe despre tenis – după cum a raportat Deadline, care a dezvăluit iniţial informaţia – Williams s-a confruntat cu „greutăţi enorme, cu scepticism dar şi cu propriul trecut cu probleme pentru a le creşte pe două din cele mai valoroase jucătoare din lumea tenisului”. El a mers chiar până acolo încât a creat chiar un plan de 78 de pagini pentru carierele profesionale ale fiicelor sale”, a raportat Deadline.

După cum ştim acum, eforturile sale au dat roade, deoarece Serena este considerată în prezent cea mai bună jucătoare de tenis din istorie, în urma celor 23 de turnee de Grand Slam câştigate, în timp ce sora sa, Venus, are şapte victorii de Grand Slam la activ.

Deşi Hollywood-ul este în mod clar intrigat de proiect – care va fi produs de Tim White şi de Star Thrower Entertainment – publicul pare să aibă o opinie diferită, mai multe comentarii postate pe social media după anunţ subliniind că pielea lui Smith are o nuanţă mai deschisă decât cea a lui Williams.

Printre cei care şi-au manifestat nemulţumirea la aflarea veştii se află personalităţi precum editorialistul Clarence Hill Jr. care, deşi se consideră un fan al lui Smith, crede că există alţi actori de culoare mai potriviţi pentru acest rol, scriitoarea Valerie Complex sau activistul George M. Johnson.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.