PROBA VIDEO care confirmă că deputatul ACUM Radu Marian a luat bani de la Fundația lui Vlad Plahotniuc

Nu scapă nici o ocazie ca să-l critice pe Plahotniuc, dar uită să spună că a luat bani de la el. Vorbim despre proaspătul deputat din partea blocului ACUM, Radu Marian. Tânărul traseist politic, trecut prin PLDM și PPEM, a fost finanțat de Fundația Edelweiss. Mai mult, Radu Marian era considerat prieten al Fundației și a cântat pe aceeași scenă pe care a urcat și Vlad Plahotniuc, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

S-a întâmplat în 2013, la Gala Edelweiss. Atunci, „integritatea și principiile” „martorului Maiei Sandu” nu l-au împiedicat să-și dezvolte cariera pe banii lui Vlad Plahotniuc.

Este de menționat că de finanțare din partea liderului PDM au beneficiat și continuă să beneficieze și rudele deputatului ACUM. Astfel, mama contestatarului aprig al liderului democraților, Elena Marian, preşedinta Asociației Muzical-Corale din Moldova, este organizator al festivalului “Colinde, colinde”, sponsorizat de fundaţia Edelweiss, a lui Vlad Plahotniuc.

În acelaşi timp, fratele lui Radu Marian, Andriano Marian, este conducător al Chişinău Youth Orchestra, la fel, finanţată de Edelweiss.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.