Să spui că acordarea a 1000 de lei e o pomană, este o crimă din partea premierului împotriva părinților și buneilor care au lucrat o viață, spune Igor Dodon

Este o crimă împotriva părinților și buneilor. Așa a calificat președintele Uniunii de afaceri moldo-ruse, Igor Dodon, afirmația premierului Natalia Gavrilița, care a spus că alocarea suportului financiar de 1000 de lei pentru bătrânii nevoiași este o pomană pe care nu o va face actualul Guvern.
”Să spui că acordarea a 1000 de lei este o pomană, este o crimă din partea premierului împotriva părinților și buneilor care au lucrat o viață. Cred că premierul trebuie să-și ceară scuze inclusiv de la proprii părinți”, a declarat politicianul la NTV Moldova.
Igor Dodon a mai menționat că indexarea pensiilor de aproape 14% nu acoperă inflația din ultimele luni. Dodon a declarat că ar fi oportun ca guvernarea să revadă proiectul de indexare a pensiilor de două ori pe an și de alocare a ajutorului financiar de 1000 de lei pentru pensionarii cu venituri mici.
Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a înregistrat în Parlament un proiect de lege care prevede ca bătrânii și persoanele care primesc alocații sociale al căror venituri lunare nu depășesc suma de 4000 de lei să primească de Paște și de 1 octombrie un suport financiar unic de 1000 de lei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.