Rivalitățile dintre vedetele de la Hollywood

Rivalitățile dintre vedetele de la Hollywood nu sunt un mit și sunt și ceea ce face deliciul fanilor. Fie că este vorba de o trădare în dragoste sau de ură pe vreo rețea de socializare, unele dintre aceste certuri au fost destul de explozive și au atras atenția publicului, transmite stiridinmoldova.md.

Paris Hilton și Nicole Richie

Paris Hilton și Nicole Richie sunt prietene încă din copilărie și ambele au debutat la televizor în anul 2013. Dar, chiar dacă erau pe culmile faimei, brusc a început și războiul. „Nu mai este un secret faptul că eu și Nicole nu mai suntem prietene”, declara Paris în aprilie 2005. Conform surselor, Nicole era geloasă pe faima de care Paris Hilton avea parte, dar și supărată pentru că nu a fost invitată la unele dintre evenimentele ei. După un timp, ele s-au împăcat și chiar au filmat 2 sezoane pentru „The Simple Life”. Richie a declarat în 2014 faptul că ea tot o considera pe Paris prietena ei, în ciuda faptului că nu vorbeau.

Sylvester Stallone și Richard Gere

Sylvester Stallone și Richard Gere au jucat împreună în anul 1974 în filmul „The Lords of Flatbush”. Sylvester chiar declara în 2006 faptul că ei nu se înțeleg deloc. Prietenia dintre cei doi a avut de suferit după un conflict pe care l-au avut. „Mâncam un hot dog și Richard a aruncat cu o jumătate de pui cu muștar înfășurat în aluminiu, din care se scurgea grăsime. Acest lucru chiar va termina totul dintre noi”. Conflictul dintre cei doi chiar a atins cote maxime, atunci când Sylvester chiar l-a lovit pe Richard.

Martha Stewart și Gwyneth Paltrow

Conflictul dintre Martha Stewart și Gwyneth Paltrow a început încă din 2014, atunci când Martha Stewart a criticat-o pe Gwyneth Paltrow pentru noua afacere pe care dorea să și-o deschidă. Drama nu părea să înceteze, iar Martha a dezvăluit o rețetă de plăcintă, care se regăsea și într-o revistă, rețetă numită „conscious coupling”, chiar după ce Gwyneth a înaintat actele de divorț folosind un termen similar. La scurt timp, Gwyneth a dezvăluit o rețetă asemănătoare, numită „jailbird cake”, lumea presupunând că ar fi făcut aluzie la timpul pe care Martha l-a petrecut în închisoare pentru fraudă.

Taylor Swift și Kanye West

Această ceartă a debutat în momentul în care Kanye West a întrerupt-o pe Taylor Swift în timp ce avea un discurs de mulțumire la MTV Video Music Awards în 2009. Cei doi s-au împăcat anul următor și Kanye chiar a declarat că este deschis să compună muzică împreună cu Taylor. Însă planurile lor au eșuat după ce Kanye a scos melodia „Famous” în 2016, iar unele versuri o includeau și pe Taylor: „Simt că eu și Taylor am putea face sex / De ce? Pentru că am făcut-o faimoasă”, Taylor a reacționat destul de dur și l-a acuzat pe Kanye că i-ar fi subminat succesul.

Lauren Conrad și Heidi Montag

A trecut un deceniu de când Lauren Conrad și Heidi Montag s-au certat și totul a fost înregistrat. Conrad a rupt legătura cu Heidi după sezonul 2 din serialul „The Hills” după ce soțul lui Heidi, Spencer Pratt, a răspândit un zvon legat de Conrad și fostul ei prieten, Jason Wahler. Cei doi au negat zvonurile. Chiar dacă Spencer și Heidi și-au cerut scuze, Spencer tot insistă și crede că acel zvon era adevărat.

Hilary Duff și Lindsay Lohan

Cearta dintre Hilary Duf și Lindsay Lohan a început din cauza lui Aaron Carter în 2003. Hilary l-a cunoscut pe Carter la filmările serialului „Lizzie McGuire” în 2001 și chiar s-au întâlnit timp de un an și jumătate. Se pare că Aaron a părăsit-o pe Hilary pentru a fi cu Lindsay. Carter s-a întors la Hilary, iar Lindsay a acuzat-o pe Hilary că i-ar fi furat iubitul. Hilary a negat, în cele din urmă, acuzațiile.

Kim Kardashian West și Chloe Grace Moretz

Tensiunea dintre cele două a început în 2016, după ce actrița a criticat pozele nude pe care Kim pe posta pe Twitter. Cele două au avut comentarii destul de acide una către cealaltă pe rețeaua de socializare. Chiar dacă Chloe nu i-a răspuns niciodată, ea s-a amuzat pe seama acestui conflict și a spus că niciodată nu și-ar retrage vorbele legate de acea fotografie.

Elton John și Madonna

Elton John și Madonna au fost mult timp atât prieteni, cât și dușmani, dar cearta dintre cei doi a prins contur în 2012 la Golden Globe Awards. În timpul unui interviu, John a fost întrebat cine are șanse de a câștiga la categoria „cea mai originală piesă”. Atunci când a auzit de Madonna, a spus că nu are nicio șansă de câștig.

Katherine Heigl și Shonda Rhimes

Drama dintre Katherine Heigl și Shonda Rhimes a venit după ce Katherine a respins nominalizarea pentru Premiile Emmy pentru personajul Izzie Stevens din serialul „Greys Anatomy” în 2008. Ea considera că nu merită acel premiu și nici efortul de a păstra integritatea organizatorilor. Shonda a declarat că nu este surprinsă de acțiunile ei.

Bette Davis și Joan Crawford

Disputa dintre Bette Davis și Joan Crawford a început în 1935 din cauza unui bărbat, atunci când Davis s-a îndrăgostit de actorul Franchot Tone în timpul filmărilor la „Dangerous”, dar acesta s-a căsătorit cu Crawford. Cearta s-a amplificat atunci când cele două au lucrat împreună în 1962, la filmul „Whatever Happened to Baby Jane?”. Bette a fost nominalizată la Oscar pentru acel rol, iar Joan se presupune că a făcut campanie împotriva ei și chiar s-a dus pe scenă să accepte premiul în locul actriței câștigătoare, Anne Bancroft.

Alyssa Milano și Shannen Doherty

Cele două s-au certat foarte rău în timpul filmărilor serialului „Charmed”. Se pare că Shannen chiar a părăsit serialul, după sezonul trei, din cauza conflictului cu Alyssa. De atunci, Alyssa a spus că ea și Shannen au îngropat securea războiului.

Katy Perry și Taylor Swift

Katy Perry și Taylor Swift au început prin a fi foarte bune prietene, atunci când au apărut în lumina reflectoarelor la sfârșitul anilor 2000. Cele două s-au certat după ce Katy a început să iasă cu fostul prieten al lui Taylor, John Mayer, în 2012. Ulterior, s-au certat din cauza afacerilor. Taylor s-a răzbunat pe Katy odată cu lansarea melodiei „Bad Blood” în 2014. Piesa „Swish, Swish” a lui Katy Perry este considerată un atac la adresa lui Taylor.

Sinead OConnor și Frank Sinatra

Cearta dintre cei doi a început după ce Sinead a fost amenințată să nu cânte la concertul din New Jersey în timpul turneului pe care îl avea, deoarece ea nu voia să cânte imnul național. Se pare că Sinead nu era de acord să cânte imnul național în niciunul dintre concertele ei deoarece persoanele prezente la concert nu aveau nimic de a face cu muzica în general. Ulterior, Frank Sinatra a luat inițiativa, a urcat pe scenă și a avut un mesaj destul de dur pentru Sinead.

Debbie Reynolds și Elizabeth Taylor

Cele două au fost foarte bune prietene, din moment ce au crescut în lumina reflectoarelor. Totul s-a schimbat atunci când soțul lui Debbie, Eddie Fisher, a consolat-o pe Elizabeth, iar cei doi s-au apropiat tot mai mult. Chiar au avut și o aventură, iar în mod cert Debbie nu știa de acest lucru. Însă, chiar și după această ceartă, cele două au făcut față conflictului pe care l-au avut și chiar au rămas prietene.

Naomi Campbell și Tyra Banks

Tyra Banks a fost chiar deranjată de faptul că supermodelul Naomi Campbell și-a început înaintea ei cariera în modeling. Tyra chiar a spus că Naomi a intimidat-o și a spus lucruri urâte la adresa ei în timpul show-urilor de modă. Chiar dacă Naomi nu-și amintește de aceste vremuri atunci când Tyra a întrebat-o despre asta în timpul unui interviu, cele două au încercat să-și rezolve neînțelegerile.

Julia Roberts și Nick Nolte

Julia Roberts și Nick Nolte s-au urât atât de mult, încât au filmat scenele din filmul „I Love Trouble” separat și au folosit intermediari pentru scenele romantice. El chiar a făcut unele lucruri doar să o agite și să o supere tot mai mult. Disputa dintre cei doi a fost destul de intensă. Încă din momentul din care s-au întâlnit, cei doi nu s-au înțeles deloc.

Mariah Carey și Nicki Minaj

Mariah Carey și Nicki Minaj au fost jurați pentru show-ul „American Idol”. Cele două au fost prezente în sezonul 12 și se pare că nu s-au înțeles. În timpul audiților, Nicki a ieșit destul de deranjată din cameră după ce a avut o dispută cu Mariah, iar conflictul a durat pe tot parcursul sezonului.

Selma Blair și Charlie Sheen

Selma Blair a fost concediată din distribuția serialului „Anger Managament” după cearta pe care a avut-o cu Charlie Sheen. Se pare că Blair a avut câteva probleme în legătură cu etica muncii lui Charlie, iar acest lucru a fost făcut public chiar de Selma. Charlie nu s-a putut abține și a avut și el câteva comentarii răutăcioase la adresa ei.

Kanye West și Jay-Z

Kanye și Jay-Z au fost prieteni și colaboratori timp de mulți ani de zile. În timpul turneului Saint Pablo, Kanye a oprit întreg concertele de multe ori și a făcut comentarii răutăcioase la adresa mai multor oameni, inclusiv Jay-Z. Kanye chiar a fost deranjat de faptul că Jay-Z nu l-a sunat după ce soția sa, Kim, a fost jefuită în Paris. În acel moment, Jay-Z s-a simțit jignit de faptul că a implicat și familia în acest conflict, iar asta a generat o problemă pentru el. Într-un interviu, Jay-Z a spus că cei doi au avut o „relație complicată”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.