Împachetarea produselor în Frunze, o idée devenită virală

Principalul obiectiv al societății de astăzi este de a reduce consumul de materiale plastice. Chiar dacă mulți dintre noi cred că reciclarea va rezolva problema și continuă să folosească plastic, se înșală. În 2013, 254 milioane de tone de gunoi au fost produse numai în S.U.A. și doar aproximativ 30% au fost reciclate. Aceasta înseamnă că restul a ajuns într-un depozit de deșeuri și va rămâne acolo timp de până la 1000 de ani, creând gaz toxic, poluând pământul și chiar ajungând în oceane, ucigând multe creaturi nevinovate, transmite stiridinmoldova.md.

Deoarece majoritatea dintre noi nu înțeleg realitatea, există o sarcină importantă – de a educa oamenii și de a le deschide ochii pentru a înțelege că ambalajele din plastic pe care le folosim timp de câteva secunde, cauzează probleme de 1000, timp în care se descompun.

Recent, China a oprit importul gunoiului din întreaga lume și s-a concentrat pe reciclarea deșeurilor proprii. Înainte de aceasta, peste 30% din deșeurile din lume ar fi „sfârșit” în China. Aceasta și a cauzat convingerea populară că țările asiatice sunt cele responsabile pentru crearea majorității deșeurilor din lume. Acum, țările asiatice, inclusiv Vietnamul și Thailanda, caută noi modalități de evitare a plasticului. Împachetarea produselor în frunze, a devenit una dintre aceste idei.

Cu peste 3,5 milioane de vizionări și peste 17 mii de acțiuni, ideea a devenit virală. Iar oamenii încurajează mai multe supermarketuri să o pună în aplicare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.