Rezoluția PDM: Noi, cei câteva zeci de mii de oameni, adunați din toată țara în centrul Capitalei, condamnăm ferm orice act de trădare de Patrie

Organizarea alegerilor prezidențiale anticipate, în aceeași zi cu alegerile parlamentare anticipate, la 6 septembrie 2019. Este principala revendicare conţinută în rezoluţia adoptată astăzi la mitingul organizat de PDM în Piaţa marii Adunări Naţionale. Rezoluţia a fost adoptată unanim, de cei peste 30 de mii de participanţi la manifestaţie, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

Constatăm trădarea rușinoasă de patrie de către cetățeanul Igor Dodon, care a vândut țara pentru milioane de dolari și dorește să fărâmițeze și îngenuncheze Moldova, pentru a o vinde mai ușor pe bucăți. Puterea de stat a fost uzurpată și s-a întreprins o tentativă de lovitură de stat aplicată Republicii Moldova în interes strain”, se spune în rezoluţia citată.

Participanţii la miting au condamnat actul de trădare de Patrie, de către Igor Dodon.

“Noi, cei câteva zeci de mii de oameni, adunați din toată țara în centrul Capitalei, condamnăm ferm orice act de trădare de Patrie.
Declarăm cu toată fermitatea: Noi nu ne vindem țara! Igor Dodon nu mai este președinte legitim. Cerem demisia imediată a lui Igor Dodon pentru trădare de țară, finanțarea ilegală din exterior a partidului său și uzurparea puterii în stat.

În aceste condiții și, pornind de la faptul că poporul este suveranul, solicităm organizarea alegerilor prezidențiale anticipate, în aceeași zi cu alegerile parlamentare anticipate, la 6 septembrie 2019, în condiții de maximă transparență și reguli democratice”, se mai conţine în documentul adoptat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.