Reprezentantul Special al OSCE salută întâlnirea dintre Președintele Igor Dodon și liderul transnistrean Vadim Krasnoselski

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, a salutat întâlnirea de la Condrița dintre președintele moldovean Igor Dodon și liderul transnistrean Vadim Krasnoselski.

„Discuțiile despre lucrurile care țin de bunăstarea oamenilor,  cum ar fi libertatea de mișcare, integrarea rețelelor de telecomunicații, îmbunătățirea serviciilor bancare interne și crearea unei noi linii de troleibuz între Bender, Varnița și raionul Nord sunt îmbucurătoare „Sper că această întâlnire va deschide calea pentru un dialog constructiv și prospectiv între părți și va duce la rezultate concrete și soluții reciproc acceptabile în lunile următoare”, a declarat Reprezentantul Special al OSCE.

În data de 28 iulie, a avut loc cea de-a șaptea întrevedere dintre Igor Dodon și Vadim Krasnoselski. La întâlnire au mai participat reprezentați viceprim-ministru pentru Reintegrare Cristina Lesnic și Guvernatorul BNM Octavian Armașu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.