Reprezentant al Diasporei: Casa Alba care este reședința președintelui SUA, are gard, însă acest lucru nu-i încurcă pe americani sa trăiască în democrație

Declarația Maiei Sandu, că imediat după ce va intra în funcție va scoate gardul de la președinție, a stârnit discuții pe internet. Astfel, unul dintre reprezentanții diasporei moldovenești, Igor Kolozaev, face glume pe seama acestei inițiative.

“Moldoveni au început să discute ce sa facă cu gardul de la președinție, să-l scoată sau nu, iar unii vin cu ideea năstrușnică de a transforma clădirea președinției în casa de copii. În ceea ce ține de gard, cred că indiferent dacă există el sau nu, la sigur moldovenii nu o sa înceapă să trăiască mai bine. Pentru cei care nu cunosc, de exemplu Casa Alba care este reședința președintelui SUA, are gard, însă acest lucru nu-i încurcă pe americani sa trăiască în democrație. În ceea ce ține de ideea de a transforma președinția in casa de copii, cred că este una irațională și populistă”, a scris Kolozaev.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.