Replica lui Chicu la criticile lui Mureșan

Premierul Ion Chicu a venit cu un răspuns dur, pentru europarlamentarul român Siegfried Mureșan. Într-o postare pe Facebook, premierul moldovean a scris:

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu “patronajul” peste noi… Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de “adus mingi” buni…

Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal.

Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine – deloc.”.

Precizăm că europarlamentarul Mureșan a criticat activitatea Guvernului Chicu, spunând că acesta a eșuat în gestionarea crizei provocate de COVID-19.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.