Renato Usatîi, poreclit „Balabol”. este la un pas de a-și schimba decizia de plecare

Renato Usatîi, poreclit în popor „Balabol” pentru faptul că își schimbă foarte des deciziile și pozițile sale, este la un pas de a schimba și decizia de plecare din funcția de primar al municipiului Bălți.

Surse apropiate Partidului Nostru ne-au confirmat faptul că Usatîi a convocat, în dimineața zilei de astăzi, o ședință în biroul său de la Primăria Bălți și discută cum să adune „câteva mii sau cel puțin câteva sute de persoane” în fața acestei instituții, cu pancarde și mesaje în care „să-l roage să rămână în funcția de primar”. Și, la „cererea poporului”, Renato Usatîi să anunțe că „rămâne să ducă la bun sfârșit proiectele frumoase începute în oraș”.

Conform surselor noastre, la această acțiune vor fi aduși organizat și cetățeni din alte raioane, în special din nordul țării, dar și din Chișinău.

Renato Usatîi a anunțat ieri că demisionează din funcția de primar al municipiului Bălți, acuzând locuitorii orașului că nu ar fi apreciat munca sa pentru binele localității și au votat, prioritar, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, dar și PAS.

De astăzi el urma să plece oficial în concediu, după care să depună cererea de demisie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.