Punctele mobile de vaccinare își sistează activitatea

Începând cu 1 aprilie, se sistează activitatea Centrului municipal de vaccinare contra COVID-19 din strada Petru Rareș din capitală. Din această dată, nu vor mai activa nici punctele mobile de vaccinare (autobuz și troleibuz). Totodată, vor fi menținute operaționale punctele de vaccinare din cadrul asociațiilor medicale teritoriale, centrelor de sănătate și centrelor medicale private de asistență medicală primară din municipiul Chișinău, potrivit unei decizii a Comisiei municipale extraordinare de sănătate publică, transmite IPN.

În municipiul Chișinău este instituit nivelul de risc „alertă cod galben”, iar până în prezent au fost înregistrate aproape 190 de mii de cazuri de infectări, din cele peste 511 mii în toată țara. Bilanțul deceselor asociate noului coronavirus depășește 11 400, dintre acestea 3 161 de cazuri au fost fixate în Chișinău.

Datele Ministerului Sănătății arată că în perioada 14-20 martie au fost înregistrate 2 411 cazuri noi de COVID-19, ceea ce înseamnă o scădere a îmbolnăvirilor cu peste 4% comparativ cu săptămâna precedentă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.