FOTO // Protestul organizat de Renato Usatîi a eșuat

Protestul din centrul Capitalei, organizat astăzi de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a eșuat. Primarul municipiului Bălți a reușit să adune la această acțiune aproximativ 20 de persoane cu tot cu echipele de jurnaliști și polițiști în civil.

Usatîi a făcut apel la oameni să iasă astăzi în fața monumentului lui Ștefan cel Mare, pentru a protesta față de amenzile aplicate în perioada de pandemie față de persoanele, care încalcă legea. Unul dintre inițiatorii acțiunii este fostul comunist, Pavel Grigorciuc, cunoscut prin acțiunile sale excentrice, inclusiv de a se manifesta agresiv la proteste.

Printre participanții la protest a fost și avocatul lui Veaceslav Platon, Eduard Rudenco. Liderul formațiunii PN a venit cu întârziere, însoțit de pază de corp, dar nu s-a reținut mult la această acțiune, a făcut doar declarații pentru presă și a plecat, făcând trimitere la “alte treburi pe care le are în Chișinău”. El a mai anunțat că protestul de azi este doar un început și că va urma și altele.

Share this Post!

Related post

2 Comments
  1. […] Usatîi a făcut apel la oameni să iasă astăzi în fața monumentului lui Ștefan Cel Mare, pentru a protesta față de amenzile aplicate în perioada de pandemie față de persoanele, care încalcă legea. Unul dintre inițiatorii acțiunii este fostul comunist, Pavel Grigorciuc, cunoscut prin acțiunile sale excentrice, inclusiv de a se manifesta agresiv la proteste, scrie stiridinmoldova.md. […]

  2. […] Усатый призвал людей выйти сегодня к памятнику Штефану Великому, чтобы выразить протест против штрафов, наложенных во время пандемии на нарушителей закона. Одним из инициаторов акции является бывший коммунист Павел Григорчук, известный своими эксцентричными действиями, в том числе агрессивным поведением во время акций протеста, пишет stiridinmoldova.md. […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.