Proprietarul autobuzului incendiat, către Ceban: Rugăm să nu folosiți tragedia noastră pentru intrigi politice

Socialistul Ion Ceban a fost prins cu minciuna. Proprietarul autocarului incendiat săptămâna trecută, la Ceadîr-Lunga, spune că în spatele incidentului stau, cel mai probabil, concurenții săi și a exclus orice legătură cu politica. Afirmațiile lui Victor Sarioglo a fost confirmată și de polițiști.

„Noi avem anumite bănuieli despre cei care se află în spatele acestui incendiu. De mai multe ori am fost avertizați și chiar amenințați de unii concurenți ca să nu ne băgăm în acest sector. Toate informațiile deținute le-am oferit poliției”, a declarat proprietarul companiei de transport SVS, Victor Sarioglo, pe pagina sa de facebook. Bărbatul mai spune că toți cei care încearcă să implice factorul politic în acest incident încearcă, de fapt, să ducă poliția pe o pistă greșită.

„Ne-a fost provocat un prejudiciu mare. Rugăm toate formațiunile politice să nu folosească acest caz pentru a face intrigi. Informația precum că totul a fost pus la cale de Partidul Democrat este imaginația unor concurenți electorali”, a spus Sarioglo.

Poliția a pornit un dosar penal pentru incendiere intenționată. Potrivit șefului IGP, Alexandru Pînzari, au fost ridicate înregistrări video, care demostrează acest fapt.

„Părțile vătămate au declarat că, în ajun de incident, au micșorat prețul de transportare a călătorilor cu 50 la sută și au fost amenințați de concurenți să nu facă acest lucru”, a declarat Pînzari în cadrul unei conferințe de presă.

În noaptea de 25 spre 26 ianuarie, în orașul Ceadîr-Lunga, a ars un autobus de model Mercedes. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, socialistul Ion Ceban a declarat că incendiul a provocat de membrii PDM, deoarece în acest autocar a fost filmat un spot electoral al PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment