Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Preşedintele american, într-un interviu la CBC - Știri din Moldova

Preşedintele american, într-un interviu la CBC

Preşedintele american Donald Trump şi-a dat acordul pentru un interviu în această săptămână la CBS, care va fi difuzat duminică, când postul va transmite Super Bowl, finala National Football League (NFL), magnatul păstrând astfel tradiţia informală a preşedinţilor de a se adresa unei audienţe uriaşe care urmăreşte acest meci, transmite stiridinmoldova cu referire la agepres.ro.

CBS a anunţat că interviul înregistrat va fi difuzat în cadrul programului ‘Face the Nation’, care va fi transmis duminică dimineaţa de la Atlanta, unde meciul este programat să înceapă la ora locală 18:30 (23:30 GMT).

Se aşteaptă ca Trump să fie întrebat despre insistenţa sa în privinţa alocării a 5,7 miliarde de dolari pentru construirea unui zid la graniţa cu Mexic, dar şi despre blocajul care a rezultat şi care a provocat închiderea parţială a agenţiilor federale timp de cinci săptămâni.

Alt subiect care va fi abordat, după toate probabilităţile, va fi discursul despre Starea Uniunii pe care preşedintele îl va rosti marţi, 5 februarie.

Vreme de aproape două decenii, preşedinţii americani au acordat frecvent interviuri care au fost difuzate în duminica Super Bowl, afirmă CBS. Primul preşedinte intervievat a fost George W. Bush, înaintea Super Bowl din 2004.

Fostul preşedinte Barack Obama a apărut în interviuri înaintea meciurilor din Super Bowl în toţi cei opt ani ai mandatelor sale, a precizat CBS.

Donald Trump este cunoscut ca un susţinător al echipei New England Patriots – una din cele competitoare de duminică din Super Bowl. Presa a scris despre prietenia sa cu proprietarul clubului, Robert Kraft, iar fotbalistul Tom Brady şi antrenorul Bill Belichick l-au susţinut pe Trump, chiar dacă sprijinul lor a devenit mai discret în ultimele luni.

În 2017, Trump a provocat o controversă în National Football League după ce a criticat jucătorii care au îngenunchiat în timpul intonării imnului naţional, în semn de protest faţă de brutalitatea arătată de poliţie faţă de afro-americani.

Share this Post!

Related post

0 Comment