Proiectul național ”Drumuri bune pentru toți” își continuă lucrările de reparație și în satele Chetrosu, Moara de Piatră și Cubolta

Continuă lucrările de reparație în cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”. Luni, a avut loc prima licitație publică privind achiziționarea lucrărilor de reparație a circa 4 km ai drumului național G27 R7 – Chetrosu – Moara de Piatră – Cubolta – R13.

Trei companii locale au depus ofertele de participare. Administrația de Stat a Drumurilor anunță că ofertanții s-au aliniat noilor cerințe și standarde europene, declarând pe propria răspundere că dispun de materiale și produse de construcție cu un nivel înalt de calitate.
Administrația de Stat a Drumurilor, în calitate de beneficiar, va evalua ofertele depuse în termenii stabiliți de lege. Totodată, ASD atenționează că va recepționa lucrările rutiere executate de către antreprenori în baza declarației pe propria răspundere în strictă concordanță cu certificatele de conformitate a controlului producției în fabrică, emise de organismele de evaluare a conformității.
Administrația îndeamnă antreprenorii să participe la licitațiile publice curente, care sunt publicate pe pagina oficială a instituției.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.