Profesor universitar către PRO Moldova: Când poliția pe timpul lor se purta grosolan cu protestatarii le plăcea. Dar iată acum așa vdrug s-a trezit un patriotism în ei

Grupul Candu din Parlament a operat cu duble standarde, atunci când a declanșat isteria cu prezența presei la ședința de astăzi a Legislativului. Profesorul universitar Vitalie Mititelu i-a reamintit lui Andrian Candu de perioada în care deținea funcția de speaker al Parlamentului și îngrădea accesul mass-media în plenul Parlamentului.

“Atunci lui Candu cu Sîrbu le era convenabil să se ascundă de jurnaliști, chiar și gratii și-au pus la Parlament. Când se furau miliardele la fel erau așa indiferenți. Când au demis guvernul Sandu și l-au votat pe Chicu prim-ministru la fel erau așa bucuroși. Când poliția pe timpul lor se purta grosolan cu protestatarii le plăcea. Dar iată acum așa vdrug s-a trezit un patriotism în ei. Așa au început ei a se gândi la popor că nu pot dormi nopțile de mila lor”, a scris Vitalie Mititelu, într-o postare pe Facebook.

Amintim că astăzi, pe tot parcursul prezentării raportului de activitate a Guvernului, exponenții grupurilor Candu și Șor din Parlament, dar și deputații PAS și PPDA au făcut scandal atât în plenul Parlamentului, cât și pe coridoare. Unul din pretextele invocate de opoziție a fost accesul presei la ședința plenară, limitat din cauza pandemiei de coronavirus.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.