FOTO // Procuratura Generală va verifica dacă este adevărat că deputatul PAS Dumitru Alaiba a primit 1000 de euro pentru a apăra interesele lui Ilan Șor la Moldasig

Procuratura Generală va verifica dacă este adevărat că deputatul PAS Dumitru Alaiba a primit 1000 de euro pentru a apăra interesele lui Ilan Șor la compania de asigurări “Moldasig”. Socialistul Petru Burduja a sesizat Procuratura, după ce astfel de informații au apărut în spațiul public.

„Zilele trecute, deputatul PAS, Dumitru Alaiba a fost acuzat public că ar lua câte 1000 de euro pentru scrierea unei interpelări la Procuratura Generală. E vorba de cazul unei companii de asigurări, în care Dumitru Alaiba a început să apere interese ascunse, iar banii pentru această interpelare ar fi fost plătiți de Ilan Șor, dacă e să dăm crezare celor afirmate în spațiul public.

În legătură cu apariția acestei acuzații la adresa deputatului Dumitru Alaiba, dar și persistența bănuielilor rezonabile că acesta promovează, pe bani, interesele diferitor grupări economico-criminale, am adresat astăzi o solicitare Procuraturii Generale să examineze situația dată. Acțiunile de care este acuzat deputatul Alaiba se încadrează în infracțiuni de corupție și trafic de influență, care trebuie curmate, iar deputatul, în caz că se adeverește, tras la răspundere penală”, a scris deputatul PSRM Petru Burduja pe Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.