Principalul brad și Orașul de Crăciun din Comrat – un cadou pentru locuitorii Găgăuziei din partea echipei lui Ilan Șor

În Găgăuzia, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, au fost aprinse luminițele pe bradul principal din autonomie și a fost inaugurat Orașul de Crăciun al Bașcanului. Mii de oameni s-au adunat în piața din fața clădirii Comitetului Executiv, unde a avut loc un adevărat spectacol de basm.

“Acesta este un cadou pentru fiecare locuitor al Găgăuziei. În procesul de organizare a sărbătorii, pentru noi a fost important ca Dumneavoastră să vă amintiți de acest An Nou pentru mult timp. Pentru ca să începeți să credeți din nou în miracole. Într-adevăr, vin vremuri noi în autonomie. Urmează o perioadă a schimbărilor mari, care vă vor face mai fericiți!”, – i-a felicitat Ilan Șor pe toți cei adunați.

Sărbătoarea a început cu un spectacol extraordinar pentru copii. Ulterior, au evoluat vedete ale estradei moldovenești și găgăuze, inclusiv ansamblurile și interpreții Vitalii Manjul și Elena Paci.

Pe scenă au fost multe surprize. Au cântat formațiile “Lume”, “DoReDoS”. Invitatul special al sărbătorii a fost legenda mondială, trupa “Ottawan”. Interpreții celebrelor “D.I.S.C.O” și “Hands Up” s-au reunit special înainte de spectacolul lor de la Comrat pentru a le oferi găgăuzilor energia lor incredibilă și starea de spirit uimitoare.

“Inaugurarea bradului de Crăciun este, de fapt, un miracol. Găgăuzia nu a văzut niciodată un asemenea eveniment și un pom de Crăciun atât de frumos. Vreau să vă urez ca, în 2024, totul să fie și mai bine. Eu, în calitate de Bașcan al Găgăuziei, împreună cu echipa mea, voi face totul pentru acest lucru”, a declarat Bașcanul, Evghenia Guțul.

Ea a mai anunțat că orășelul de Crăciun va avea program în fiecare zi, până la 13 ianuarie, în intervalul 10:00 – 20:00. Toate atracțiile și distracțiile sunt gratuite!

De asemenea, deputatul Marina Tauber s-a adresat de pe scenă locuitorilor din autonomie, felicitându-i pe toți cu ocazia Anului Nou.

“Este o atmosferă extraordinară astăzi aici. Niciodată nu a mai fost așa ceva aici! Dragi locuitori ai Găgăuziei, din numele lui Ilan Șor și al întregii noastre echipe, vă mulțumim pentru susținere și vă dorim multă sănătate, pace, noroc și prosperitate! Găgăuzia, așa cum am promis, se transformă într-un tărâm al viselor!” – a declarat Marina Tauber.

De pe scenă, s-au adresat găgăuzilor Ilia Uzun, prim-adjunctul Bașcanului, și primarul orașului Comrat, Serghei Anastasov, care i-au felicitat cu ocazia apropiatelor sărbători de iarnă, exprimându-și cele mai calde și luminoase urări pentru ei. La eveniment au mai participat deputatul Vadim Fotescu și primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.