Primarul General, Ion Ceban, la International Business Forum: Noi suntem gata să ajutăm fiecare investitor, care vine în Chișinău

Primarul general, Ion Ceban, a vorbit despre problemele mediului de afaceri din capitală, care au fost până acum și a făcut un angajament că va crea condiții pentru toți investitorii veniți la Chișinău. Declarațiile au fost făcute în cadrul Forumul Internațional pentru Business (International Business Forum), care a avut loc astăzi. 

Lucrăm acum la actualizarea unei liste de parteneriate publice-private ne dorim proiecte investiționale pentru Chișinău, începând cu cele din domeniul infrastructurii și terminând cu cele din domeniul turismului. În viitorul foarte apropiat o să determinăm o strategie legată de această cooperare.  

Credibilitatea față de Autoritățile Locale era slabă, iată de ce, am comunicat că suntem deschiși și vrem să creăm condiții bune pentru cei care vor să investească banii aici. Cei care vin să facă bani în Chișinău, noi suntem gata să îi ajutăm, fiecare investitor”, a afirmat primarul. 

„Aveți tot angajamentul meu personal și a echipei cu care am onoarea să lucrez că vom crea condiții pentru toți investitorii veniți la Chișinău”, a conchis Ion Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.