Primarii din Glodeni au analizat împreună cu premierul Ion Chicu situația industriei din raion

Problema aprovizionării cu apă a raionului Glodeni ar putea fi rezolvată în curând, datorită unui proiect transfrontalier, implementat de Guvernul Republicii Moldova, în comun cu autoritățile de la București. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, în urma unei întrevederi cu primarii din raion.

“Actualmente, orașul Glodeni se aprovizionează cu apă prin intermediul fabricii de zahăr, care este în procedură de insolvență. Intenționăm să implementăm un proiect transfrontalier, comun cu partea română, valabil pentru patru raioane ale Republicii Moldova. Sperăm că în curând, datorită acestui proiect, problema aprovizionării cu apă a raionului Glodeni va fi soluționată”, a declarat premierul Ion Chicu.

Primarii din Glodeni au analizat împreună cu premierul Ion Chicu și situația industriei din raion. Guvernul va construi în raionul Glodeni o Platformă Industrială Multifuncțională cu scopul de a revitaliza economia în regiune.

„Am discutat și despre situația în agricultură, despre absența sectorului industrial. Au dispărut fabrici de zahăr, de tutun, dar sperăm că, odată cu construirea unei platforme industriale, se va restabili industria în Glodeni”, a mai spus Chicu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.