Președintele PSRM a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei internaționale a oamenilor muncii

Munca oamenilor este condiția de bază și primordială a dezvoltării economice și prosperării oricărui stat. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a spus în mesajul său, adresat cu ocazia Zilei internaționale a solidarității oamenilor muncii.

“Totodată, instituțiile statului trebuie să creeze condiții cât mai atractive pentru oamenii muncii, inclusiv să le asigure salarii decente, privilegii sociale, condiții confortabile de viață și după pensionare.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova mereu a pus în prim plan interesele omului – educația, angajarea în câmpul muncii, determinarea rolului său în societate, protecția socială, garanțiile și perspectivele.

Noi am lucrat și vom continua să muncim pentru binele cetățenilor, dovadă fiind promovarea a zeci de inițiative sociale precum: majorarea salariilor pentru medici, ajutoare unice pentru pensionari și indexarea pensiilor acestora, sprijin pentru categoriile social-vulnerabile ale populației și multe altele. Pentru noi, interesele cetățenilor Moldovei sunt mereu o prioritate!

Felicitări cu prilejul Zilei de 1 Mai, dragi prieteni!”, se mai arată în mesajul lui Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.