Președintele PSRM a declarat că formațiunea sa va merge săptămâna viitoare la Comisia Electorală Centrală

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că formațiunea sa va merge săptămâna viitoare la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate.

”Săptămâna viitoare, noi vom merge și ne vom înregistra în calitate de concurent electoral. Sunt două variante: sau bloc electoral – socialiștii cu comuniștii, sau PSRM separat, dacă nu vor dori să meargă împreună într-un bloc electoral mai multe partide de centru-stânga”, a declarat Dodon, la emisiunea de vineri.
Liderul socialiștilor este convins că și la acest scrutin anticipat forțele de centru- stânga vor obține cele mai multe mandate în Parlament.
”Vom face tot posibilul să învingem la următoarele alegeri parlamentare. Sincer cred că stânga, așa cum a fost în toți 30 de ani de independență, primul loc lua stânga, la prima etapă – comuniștii până în 2014 luau primul loc, iar din 2014 încoace, locul întâi îl luau socialiștii. Problema era că cei de dreapta se uneau împotriva noastră, dar locul întâi tot timpul era câștigat de partidele de centru-stânga. Cred că acest lucru se va repeta și la aceste alegeri”, a spus liderul PSRM.
Igor Dodon a declarat i-a trimis o solicitare oficială liderului PCRM, Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc de stânga în alegerile parlamentare anticipate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.