Președintele Asociației pentru Politică Externă: Guvernului Chicu trebuie ajutat să scăpăm de pandemie cât mai curând posibil

Președintele Asociației pentru Politică Externă, Victor Chirilă, este de acord cu ex-premierul Ion Sturza, care declară că demiterea Guvernului Chicu, în plină pandemie de coronavirus, este inoportună.

“Domnul Ion Sturza are perfectă dreptate, demiterea Guvernului Chicu va exacerba și mai mult dezastrul în care s-a pomenit R. Moldova. Acum prioritatea Nr. 1, pentru toate partidele politice din Parlament, trebuie sa fie salvarea societății de năpasta Covid! Acest guvern, așa cum este el, trebuie ajutat să scăpăm de pandemie cât mai curând posibil”, scrie Chirilă, într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Chirilă, o nouă criză politică va afecta credibilitatea partidelor care se declară pro-europene, iar lui Plahotniuc îi va oferi șansa de a-și propulsa pionii în Parlament.

“Crearea unei crize politice în plin dezastru va distruge șansele partidelor europene de-a reveni la guvernare în viitorul apropiat (…) iar lui Plahotniuc șansa de a-și bagă din nou pionii în Parlament”, mai scrie Chirilă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.