Poza zilei: Dumitru Alaiba (PAS) și Chiril Gaburici, președintele unei companii petroliere, surprinși la o terasă

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Dumitru Alaiba, a fost surprins astăzi la o terasă împreună cu fostul Prim-ministru, Chiril Gaburici. Poza a fost expediată redacției Sinteza.ORG de către un cititor fidel.

Nu cunoaştem despre ce au discutat cei doi, dar să sperăm că tema abordată a fost despre noile scumpiri ale carburanților inclusiv de la compania petrolieră BEMOL, unde Chiril Gaburici (candidatul PDM pentru circumscripţia 31 la alegerile parlamentare din 2019) deține funcția de Președinte al Consiliului de Administrare.

Amintim că, recent, redacția Ziarului de Gardă a reușit să realizeze un material amplu despre proveniența banilor pentru concurenții electorali și sponsorii generoși al candidaților la funcția de Președinte, inclusiv și banii cheltuiți de candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, actualmente Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Astfel, sume substanțiale au intrat în bugetul candidatei PAS din partea mai multor angajați ai companiei „Bemol”, printre care contabili, manageri, persoane din conducerea „Bemol”, precum Arcadie Lopotenco – director executiv și Mariana Solomon – directoare financiară.

Sinteza.ORG precizează că, Dumitru Alaiba a deținut în perioada 2013-2016, funcția de șef al Secretariatului Consiliului Economic al Prim-ministrului de atunci, Chiril Gaburici.

FOTO// Dumitru Alaiba de la PAS surprins la o terasă cu Chiril Gaburici

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.