Platforma DA reiterează că este gata să își asume guvernare: În 2019 s-au găsit voturi pentru Guvernul Sandu? De ce azi nu s-ar găsi?!

Platforma DA reiterează că este gata să își asume guvernarea. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune NTV Moldova, deputatul PPDA, Vasile Năstase, s-a arătat convins că există posibilitatea de a găsit voturile necesare pentru a investi acest cabinet de miniștri în frunte cu Andrei Năstase.

“Toți întreabă cu ce voturi să fie ales acest Guvern (n.r. Guvernul lui Andrei Năstase). În 2019 s-au găsit voturi pentru a fi instalat Guvernul Maiei Sandu?  De ce azi nu s-ar găsi aceste voturi pentru un cineva care își asumă în aceste condiții foarte-forate grele. Marea majoritate parlamentară înțeleg acest lucru”, a declarat Vasile Năstase.

Deputatul PPDA s-a arătat indignat și de campania de denigrare a actualului Parlament, care se desfășoară la turații maxime.

“Eu nu pot accepta ca toate pietrele din această societate, toate murdăriile să fie aruncate în acest Parlament. Poate sunt probleme, dar este Procuror General, să vină”, a mai spus deputatul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.