Plahotniuc: „Am stabilit împreună că PDM va continua proiectele sociale începute și va iniția altele noi”

Indiferent de diferențele doctrinare dintre partidele care vor fi în Parlament, politicienii din Moldova trebuie să aibă un singur scop: să facă viața oamenilor mai bună. Declarația a fost făcută de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la briefingul susținut după închiderea secțiilor de votare din țară, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Este devreme să discutăm despre formula politică în care noi vom realiza aceste lucruri, dar vă asigur că fiecare mandat primit de PDM va lucra pentru a le face viața mai bună oamenilor. Indiferent de diferențele doctrinare dintre partidele care vor fi în Parlament, politicienii din Moldova trebuie să aibă un singur scop: să facă viața oamenilor mai bună. PDM nu este supărat pe nimeni, nu avem politicieni cu care nu acceptăm să discutăm, nu vom pune condiții, dar nu vom accepta nici condiționalități. Vrem să lucrăm pentru țară și să facem tot ce ne-am angajat la întâlnirile cu oamenii”, a mai spus liderul PDM.

Vlad Plahotniuc a mulțimit alegătorilor care au mers astăzi la vot, dar și echipei formațiunii pentru munca depusă în campanie.

„Am stabilit împreună că PDM va continua proiectele sociale începute și va iniția altele noi”, a promis Plahotniuc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.