Pasiunea Reginei Elisabeta a II-a pentru cai se dovedește a fi foarte profitabilă!

În ultimii 31 de ani, Regina Elisabeta a II-a a câștigat datorită pasiunii pe care o are pentru cai și cursele de cai suma fabuloasă de 7,768,448 lire sterline, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit unui articol publicat de Dailymail, citând myracing.com, în ultimii 31 de ani, caii pe care îi deține Regina Elisabeta a II-a au câștigat 534 de curse din 3.205, curse desfășurate atât pe teritorul Marii Britanii, cât și în Irlanda.

Financiar vorbind, cel mai profitabil an a fost 2016, când caii Reginei au câștigat premii în valoare de 560,274 lire steline.

Familia regală britanică este cunoscută pentru pasiunea pentru cai și echitație, iar Regina a demonstrat acest lucru încă din 1953 când a câștigat primul premiu ca proprietar, când calul ei, Choir Boy, a câștigat The Royal Hunt Cup. Cea mai semnificativă victorie a fost în 2013 când calul ei, Estimate, a câștigat The Gold Cup la competiția Royal Ascot, Regina devenind astfel primul monarh aflat la putere care obține această victorie.

„Regina are șanse și anul acesta să câștige competiția Epsom”, susține Matthew Newman, racing expert la myracing.com. „Este clar că îi place acest sport. Există o conexiune de lungă durată între familia regală și cursele de cai. Dragostea ei pentru cai nu poate fi pusă la îndoială. Uitați-vă la fața ei când calul ei începe cursa și nu mai este nevoie de un alt argument”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.