PACE: Oponenții noștri folosesc pe larg resursele administrative

Partidul politic PACE a comentat rezultatele celui de-al treilea raport de monitorizare a alegerilor parlamentare realizat de Promo-Lex. Potrivit raportului, cele mai multe cheltuieli neraportate au fost atribuite marilor partide: PAS – 1,1 milioane de lei, urmat de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor cu 457 de mii.

„Oponenții noștri folosesc pe larg resursele administrative. Președintele Maia Sandu se implică mai mult decât activ în campanie, ca să promoveze PAS. Și alți ”granzi” ai politicii moldovenești, cei care ne învață cum să respectăm legile și ce înseamnă democrația adevărată se regăsesc în raportul observatorilor – Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Platforma DA”, scrie PACE.

Între timp, partidul PACE este în continuare împiedicat să-și desfășoară campania electorală.

„Pe de o parte sunt presiunile procuraturii, pe de altă parte – impedimentele la deschiderea contului electoral. Presa afiliată politic unor concurenți a declanșat o campanie de denigrare a formațiunii și membrilor săi. Iar sociologii de partid, cu pretenții de independenți, intenționat nu ne includ în sondaje. În pofida lor, noi creștem și devenim mai puternici.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.