Opoziția se opune creditului rusesc, pentru că își dorește o destabilizare economică a țării

Creditul rusesc reprezintă un sprijin pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova, iar faptul că acesta ar avea un procent mare, este un mit. Declarația a fost făcută de analistului politic Nicolae Pascaru pentru Noi.md.

Potrivit lui Pascaru, toate comentariile opoziției sunt un atac bine regizat, care are drept scop descurajarea eforturilor depuse de actuala guvernare.

„Cei din opoziție, care critică procentul de 2 la sută a creditului rusesc, au obținut anterior credite cu dobânzi mult mai mari. Ei doresc un colaps pentru economia moldovenească, să nu fie sprijinită financiar de către nimeni, să nu existe bani pentru plata salariilor, pensiilor, pentru stimularea păstrării locurilor de muncă, să nu fie reparate drumuri. Doar așa crede opoziția că are șanse să câștige puterea în Moldova, ca apoi să nu facă nimic pentru țară”, a declarat analistul politic.

Nicolae Pascaru a îndemnat toată clasa politică să se mobilizeze pentru a salva Republica Moldova de la o criză profundă, asemeni celei de acum 30 de ani.

„Acum, țara se află într-o perioadă grea, nemaiîntâlnită de la independență, și trebuie ca și opoziția, și puterea să facă tot posibilul ca să ieșim din această situație. Faptul că Rusia ne-a dat acest credit este un lucru foarte bun, pentru că, fără acești bani, oamenii puteau să fie aruncați în criză, cum a fost în anii 90”, a adăugat Pascaru.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.