ONG-urile care au făcut valuri în cazul atacului fals asupra lui Plângău au luat apă în gură, când Sîrbu a fost bătut de recidivistul Grigorciuc

Cazul deputatului Sergiu Sîrbu, bătut de recidivistul Pavel Grigorciuc, confirmă partizanatul politic al ONG-urilor care pretind că sunt independente. Acest lucru este scos în evidență de către bloggerul Anatolie Chirilov. Organizațiile care sub umbrela protecției drepturilor omului au sărit ca arse când au fost vizați activiști ai opoziției, au luat apă în gură când victimă a mercenarilor ACUM sunt reprezentanții PDM, transmite stiridinmoldova.md cu referire la actual.md.

„În Moldova deja de mult timp nu mai avem ONG-uri independente, ele fiind priponite încă de către Filat și Platon la treuca BEM, iar ACUM slujesc fidel celor din PAScuDA. Un astfel de ONG este și Amnesty International Moldova, care se declară o asociație de benificiu public, internațională, non – statală și apolitică”, scrie Chirilov.

Bloggerul atrage atenția că printre activiștii acestui ONG este și soția candidatului ACUM pe circumscripția Nisporeni, Ion Terguță, care a pierdut cu un scor umilitor în fața președintelui PDM, Vlad Plahotniuc.

„Imparțialitatea acestei asociației se termină în momentul în care ne uităm în lista echipei celor de la Amnesty International Moldova, unde o putem găsi pe nimeni alta decât Violeta Terguță, soția propagandistului și purtătorului de ra##t al celor de la PLDM, iar mai recent, candidat din partea blocului ACUM, Ion Terguță”, menționează Chirilov.

Bloggerul face comparație cu „activismul” Amnesty International în cazul exponenților ACUM și al deputatului PDM.

„La finele lunii ianuarie 2019, a avut loc un show ieftin în care protagonistul principal a fost Dinu Plângău, care după spusele lui a fost bătut de fiul președintelui organizației teritoriale Edineț a Partidului Democrat, doar că în urma expertizei medico-legală n-au fost depistate semne de lovire. Însă ONG-urile BEM, n-au ezitat să condamne „acțiunele agresive” în cazul falsului atac asupra lui Dinu Plângău. Iar mai apoi a avut loc și cazul care l-a avut drept protagonist pe transfugul liberal Valeriu Munteanu, luat pe sus de niște doamne din Orhei. Dar în cazul lui Sergiu Sîrbu au luat apă-n gură. Nici un rând scris de acest ONG, unde ar condamna atacul asupra deputatului democrat și asta chiar dacă în cazul lui Sergiu Sîrbu, în comparație cu cel a lui Dinu Plângău, sunt dovezi atât medico-legale, cât și declarațiile atacatorului, care a recunoscut că l-a lovit pe deputatul democrat”, relatează Chirilov.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.