O moldoveancă pretinde la titlul „Beauty of the Universe 2020”

Recent, în diferite ţări ale lumii, au început castingurile pentru al patrulea festival internațional de frumusețe și creativitate „Beauty of the Universe 2020”, transmite stiridinmoldova.md.

În noul sezon, proiectul și-a schimbat complet formatul și nu va mai fi poziționat ca concurs de frumusețe. Proiectul din noul sezon se va desfășura în formatul unui festival de film, în care concurentele vor pregăti scurtmetraje artistice și documentare creative despre natură. Organizatorii îşi doresc ca cel de-al cl cincilea sezon aniversar al evenimentului să aibă loc într-un nou format unic, care nu are analogi în lume, a cărui finală va avea loc la Moscova, la începutul anului 2020.

La festival pot concura domnişoare active cu vîrsta de 18-30 de ani. Starea civilă a participantelor nu contează, însă, participantele avînd copii nu sînt admise pentru participare.

Alte participante din Moldova pot completa chestionarul pe site-ul festivalului http://www.beautyofuniverse.com/registration

Alena Saitova va reprezenta Moldova. Profilul ei îl putem vedea urmînd link-ul http://www.beautyofuniverse.com/ru/participants/2020/moldova/alenasaitova/

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.