Când se va desfășura evenimentul Moldova Fashion Days?

Toamna se numără bobocii, dar și colecțiile noi ale designerilor autohtoni! Organizatorii au anunțat de curând data celui mai așteptat show de fashion din Republica Moldova – Moldova Fashion Days Autumn-Winter-2020. A XVI-a ediție a evenimentului va avea loc în perioada 21-22 septembrie, la cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, transmite stiridinmoldova.md.

Grație, stil, originalitate, combinație de texturi și culori toate transpuse în ținutele spectaculoase ale peste 30 de designeri, reuniți sub brandul Din Inimă. Ediția din toamnă, Moldova Fashion Days aduce în atenția publicului larg tendințele sezonului toamnă – iarnă 2019.

Dacă vrei să fii în tendințe, să știi ce se poartă anul acesta în sezonul răcoros, dar și să-ți alegi și să-ți cumperi cele mai potrivite ținute, te așteptăm la Moldova Fashion Days, cel mai tare show de modă din această toamnă.

Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este „See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Ambasada Suediei. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.