O bluză purtată de prinţesa Diana a fost vândută la o licitaţie cu peste 50.000 de dolari

O bluză pe care prinţesa Diana de Wales a purtat-o în timpul unei sesiuni de exerciţii fizice a fost vândută la o licitaţie organizată în Statele Unite, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit RR Auction, cu sediul în Boston, obiectul vestimentar a fost adjudecat cu 53.532 de dolari în cadrul licitaţiei organizate miercuri.

Bluza a fost pusă în vânzare de fosta antrenoare personală a prinţesei Diana, Jenni Rivett, care a anunţat că va dona suma obţinută unei familii din Malawi.

Antreprenorul britanic Sir Richard Branson este cel care i-a oferit prinţesei Diana bluza bleumarin, de mărime medie, pe care este imprimat logo-ul Virgin Atlantic.

Bluza a fost apoi dăruită de Diana antrenoarei sale, alături de un bileţel pe care a scris: „Cu multă dragoste de la Diana”.

„Cu câteva luni înainte de decesul său prematur, m-a sunat şi mi-a spus că mi-a lăsat câteva bluze. Printre ele, şi aceasta, de care am decis să mă despart acum pentru a ajuta o familie din Malawi”, a declarat Jenni Rivett.

„Această bluză dăruită prinţesei Diana de Sir Richard Branson nu a fost spălată niciodată”, a menţionat fosta antrenoare a prinţesei de Wales.

Persoana câştigătoare a licitaţiei este un colecţionar din California care a dorit să rămână anonim, precizează Press Association.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.