Nu vei vedea asta nicăieri în Moldova. Echipa lui Ilan Șor implementează un proiect grandios de reconstrucție a fațadelor blocurilor de locuit din Orhei

Proiectul de modernizare a fațadelor în Orhei, lansat la inițiativa și cu susținerea primarului de onoare a municipiului și a filantropului Ilan Șor, continuă. Recent, un aspect proaspăt și modern a căpătat și exteriorul blocului de locuit de pe strada Vasile Lupu 33. Transformarea spectaculoasă a clădirii a fost sărbătorită de către locuitori și conducerea municipiului Orhei.

Primarul Tatiana Cociu, în discursul său emoționant, a subliniat importanța proiectului în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

“Această renovare nu este doar despre schimbarea aspectului estetic al blocului, dar și despre investiția în binele comunității. Fațada reînnoită transformă zona într-un loc plăcut și atrăgător. Este al patrulea bloc modernizat în cadrul proiectului, și aceasta este abia începutul. Vom continua să modernizăm și să îmbunătățim aspectul orașului nostru. Fiecare fațadă renovată este o poveste de succes și inspiră proiecte viitoare”, a menționat Tatiana Cociu.

Viceprimarul municipiului Orhei, Valerian Cristea, a subliniat că modernizarea fațadelor reprezintă o etapă semnificativă în evoluția orașului Orhei.

“Noi sărbătorim astăzi nu doar un bloc renovat, dar și un viitor mai strălucitor pentru întregul oraș. Proiectul de reabilitare a fațadelor devine un exemplu demn de urmat, transpunând în realitate visurile de transformare urbană. Suntem mândri să contribuim la modernizarea Orheiului – cel mai frumos oraș nu doar din Moldova, dar și din Europa”, a spus viceprimarul Valerian Cristea.

Tradițional, panglica roșie a fost tăiată în prezența primarului de onoare al municipiului Orhei și filantropului Ilan Șor, care le-a transmis orheienilor un mesaj de încurajare.

“Ne-am asumat angajamentul să creăm un mediu urban mai estetic și mai confortabil pentru orheieni, iar aceasta e doar începutul. Promitem că vom continua să investim în modernizarea municipiului Orhei. Vrem să creăm un oraș unde locuitorii să se simtă mândri, iar fiecare cartier să reflecte spiritul progresului”, a declarat Ilan Șor.

Locuitorii blocului au rămas profund impresionați de aspectul modern al clădirii.

“Este incredibil cum un simplu proiect de renovare poate schimba întreg aspectul cartierului. Sunt cu adevărat impresionată de rezultate”, a spus o locuitoare a blocului.

“Fațada arată superb, elegant. Priveliștea e foarte frumoasă. Mă mândresc că locuiesc în acest oraș, care în fiecare zi devine mai modern”, a opinat un alt locuitor al clădirii rezidențiale.

Proiectul de reconstrucție a fațadei a fost lansat în această vară. Un alt proiect grandios va fi finalizat în decembrie și implementat de echipa lui Ilan Șor în municipiul Orhei – renovarea și amenajarea curților blocurilor cu multe etaje. Peste 100 au fost modernizate până în prezent.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.