Nu una, dar două! Echipa lui Ilan Șor de la Bălți va amenaja și strada Ștefan cel Mare

Echipa lui Ilan Șor din Bălți a și-a asumat angajamentul de a decora o altă stradă din centrul orașului. Astfel, bulevardul Ștefan cel Mare va fi împodobit cu ghirlande și decoratiuni de Revelion. Deputatul Marina Tauber a anunțat acest lucru pe pagina ei de Facebook.

Aceasta este deja a doua stradă din Bălți pe care echipa lui Ilan Șor o va decora. Prima a fost strada Decebala.

„Echipa noastră, a domnului Ilan Șor, își va asuma responsabilitatea pentru amenajarea, decorarea și instalarea luminilor de sărbători pentru încă o stradă din Bălți. Este vorba despre strada Ștefan Cel Mare. Astfel, ne dorim încă o stradă, pe lângă strada Decebal, pe care am anunțat-o deja, să fie frumoasă, de Revelion, festivă, luminoasă și să vă creeze cea mai bună dispoziție”, a menționat deputatul.

Strada va fi împodobită până la sfârșitul acestei săptămâni, spune Marina Tauber.

„Pe 24 decembrie, noi vom inaugura această stradă împreună cu Dumneavoastră. Deși am spus deja că nu vom vorbi imediat despre toate surprizele, altfel nu sunt surprize, vă vom informa în viitorul foarte apropiat detalii despre ora exactă și alte chestiuni. Vreau îi mulțumesc din toată inima lui Ilan Mironovici Șor și întregii noastre echipe pentru că ne-au oferit o oportunitate atât de minunată și pentru că de fiecare dată ne respectăm promisiunile”, a mai adăugat Marina Tauber.

Decizia a fost luată de comun acord cu Primăria municipiului Bălți, care și-a exprimat deschiderea de a colabora cu echipa lui Ilan Șor pe o serie de proiecte.

„Ne bucurăm să colaborăm cu Primăria municipiului Bălți și vă mulțumim pentru asta! Da, acesta este primul nostru pas. Da, aceasta este ceva care, poate, încă nu are legătură cu acele proiecte mari de infrastructură care sunt absolut necesare orașului, dar vor urma în viitorul foarte apropiat. Acum însă ne ocupăm de ceea ce este mai relevant în această perioadă – sărbătorile de Anul Nou și starea Dumneavoastră de spirit”, a spus Tauber.

Deputatul a dat asigurări că echipa din care face va depune toate eforturile astfel încât anul 2024 să fie unul benefic pentru locuitorii municipiului, iar oamenii să simtă asta din plin.

Menționăm că recent, echipa lui Ilan Șor de la Bălți a anunțat că va inaugura și strada Decebal din oraș. Acolo vor fi instalate luminițe și diferite decorațiuni pentru a face sărbătorile de iarnă ferice.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.