Noi plecări din PAS-ul Maiei Sandu

Noi plecări din PAS-ul Maiei Sandu. Liderul organizației teritoriale Ungheni, Corneliu Prepeliță, împreună cu mai mulți consilieri locali și municipali au anunțat că părăsesc formațiunea. În cererea publicată de Prepeliță pe Facebook se spune că motivul acestor plecări este politica dictatorială în PAS.

“Pe această cale țin să menționez că plec din PAS cu capul sus că nu am cedat presiunilor și intimidărilor venite de la deputații Gherman Doina și Grosu Igor de al exclude pe dl.Jardan Valeriu din lista de consilieri raionali pentru a-l include pe dl.Procopciuc Ion. Am luptat până în ultima clipa ca dl.Jardan să fie ales ca președinte însă asta e viața. ACUM acești 2 demnitari Grosu Igor și Gherman Doina se declară cei mai aprigi susținători ai dlui Jardan Valeriu, despre ce verticalitate ne vorbiți domnilor?”, se arată în mesajul lui Prepeliță de pe Facebook.

Precizăm că în ultima perioadă tot mai mulți membri PAS părăsesc formațiunea. Săptămâna trecută, trei consilieri PAS din satele Stolniceni și Cioropcani, raionul Ungheni, au aderat la PUN și au acuzat formațiunea Maiei Sandu de dictatură internă şi lipsă de libertate în luarea deciziilor. „S-a făcut dreptate, oamenii care s-au sacrificat trebuie tratați cu respect, iar cei cu simțire şi trăire românească trebuie să se unească”, a declarat liderul PUN, Octavian Ţîcu, într-o postare pe Facebook. La început de iunie organizația teritorială PAS din orașul Florești a plecat la PUN.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.