Nata Albot își umple conturile pe seama moldovenilor despre care spuneau că n-au pe ce trăi, scrie Anatolie Chirilov

Fostul producător general de la Jurnal TV, Nata Albot, stabilită cu traiul în Canada, face bani grei pe seama moldovenilor săraci. Opinia aparţine bloggerului Anatolie Chirilov, care face trimitere la un festival organizat de Albot în Republica Moldova, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Festivalul ei îmi aduce aminte de problema grădinițelor de ACUM câțiva ani, când printre produsele date copiilor erau și din cele stricate. Anume pe astfel de produse, calitatea cărora nimeni nu o verifică, Nata Albot își umple conturile pe seama moldovenilor despre care spuneau că n-au pe ce trăi”, scrie Anatolie Chirilov.

Chirilov remarcă şi faptul că intrarea la acest festival este cu plată.„Și că tot viața în Canada este scumpă, iar ambii membri ai familiei cu drept de muncă sunt șomeri și ei fiind deprinși să mulgă buzunarele moldovenilor, au mai pus și intrarea cu plată, doar așa fac cei ce vorbesc zi de zi de sărăcia noastră. Iar prețurile la produsele ce se vând la acest festival le-ați văzut !? Nu, atunci dacă le-ați vedea, veți spune că cartofii și ciresele de la piață centrală par a fi la preț de nimic în comparație cu prețurile de la festival. Iar dacă cineva se intoxică de la cele vândute la festival, cine răspunde pentru acest lucru, odată ce Nata Albot ia miile de dolari făcute pe spatele moldovenilor săraci și o șterge în Canada?”, se întreabă bloggerul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.