Năstase aruncă o nouă săgeată în direcția Maiei Sandu: Eu nu îmi amintesc de unioniști doar în campaniile electorale

Lidera PAS, Maia Sandu, își amintește de unioniști doar în campanii electorale, atunci când are nevoie de voturile acestora. În acest fel a comentat liderul PPDA, Andrei Năstase, îndemnul Maiei Sandu către persoanele care optează pentru unirea cu România, să o sprijine la alegerile prezidențiale din acest an.

“În ceea ce privește acest segment foarte important la care țin și alături de care mă simt confortabil, eu nu îmi amintesc de acest segment doar în campaniile electorale. Indiferent de pe ce poziție mă aflu, încerc să fac proiecte bune, care ar conecta cele două maluri ale Prutului”, a declarat Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

Amintim că Maia Sandu, candidatul PAS pentru alegerile prezidențiale, a declarat, zilele trecute, că speră să obțină sprijinul unioniștilor și la acest scrutin.

„Noi am reușit data trecută să obținem sprijinul unioniștilor și am toată încrederea că o să lucrăm și acum și o să obținem acest sprijin. Pentru că aceşti oameni au aceleaşi dorinţe ca şi noi: să facem ordine, să avem o perspectivă clară de integrare europeană, să avem o relaţie foarte bună cu România”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Cotidianul Live”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.