Năstase ar fi primit trei milioane de dolari de la ruşi pentru a destabiliza situaţia din Republica Moldova

Andrei Năstase ar fi primit trei milioane de dolari de la ruşi pentru a destabiliza situaţia din Republica Moldova şi pentru a răsturna guvernul condus de Pavel Filip. Declaraţia a fost făcută de către viceprimarul de Bucureşti Aurelian Bădulescu pentru Publika, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

„Este o chestiune pe care v-o spun în exclusivitate: Poate Andrei Andreevici, pentru că așa îi spune, el și-a spus Năstase că e numele lui de scenă, în urma vizitei pe care a făcut-o la Moscova, poate să infirme faptul că a primit 3 milioane de dolari pentru activitatea de răsturnare a actualului guvern”?, a declarat Bădulescu.

„Eu am făcut o afirmație și îmi asum această afirmație. Dumnealui să iasă public și să spună poporului moldovean dacă pentru această sumă s-a vândut grupurilor de interese de la Moscova. Eu nu pot dezvălui persoanele și grupul de persoane de la Moscova care mi-a dezvăluit această informație. S-a dus la Moscova atunci când, folosind acoperirea cum că ar fi fost audiat într-un dosar la Moscova într-o afacere judiciară de statul rus, a mers acolo și a descifrat toate amănuntele ceea ce se întâmplă în zilele acestea la Chișinău”, a mai spus Bădulescu.

Andrei Năstase deocamdată nu a comentat aceste acuzaţii.

Săptămâna trecută, Publika.md a făcut publice imagini video, în care Igor Dodon, partenerul de alianţă a lui Năstase, a recunoscut că primeşte lunar de la ruşi până la un milion de dolari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.