Năstase a citit de pe prompter refuzul de a face alianțe în Parlament și îl imită pe Plahotniuc – avem un singur partener – cetățenii

Liderii blocului ACUM îl imită pe președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc și anunță că vor face parteneriat doar cu cetățenii Republicii Moldova. La briefingul susținut cu puțin timp în urmă, liderul PPPDA, Andrei Năstase, copreședintele blocului ACUM, a declarat că cei 26 de deputați au semnat un angajament de anu coopera cu alte formațiuni care au acces în Parlament, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

„Ne-am asumat un singur parteneriat – cu cetățenii RM. Am semnat un angajament public în fața întregii țări”, a citit Năstase de pe prompter. Prompterul este un alt element preluat de la Plahotniuc, deși Năstase anterior l-a atacat de mai multe ori pe liderul PDM pentru aceasta, la fel ca și unele televiziuni care susțin opoziția, inclusiv PRO TV.

Colega sa de bloc, Maia Sandu, a fost mai explicită și a spus că ACUM respinge invitația PSRM de a merge la discuții preliminare, astăzi, la ora 15, pentru formarea unei majorități parlamentare. „Nu mergem la această întâlnire”, a spus sec Sandu.

Amintim că, săptămâna trecută, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că formațiunea pe care o conduce și a obținut 30 de mandate în Legislativ, va face alianță cu oamenii.

„Până alte partide își numără mandatele și se gândesc ce să facă mai departe cu ele, noi preferăm să muncim și ne gândim la prezentul și viitorul țării, în conformitate cu angajamentele pe care Partidul Democrat și le-a asumat în fața cetățenilor”, a spus Plahotniuc.

Președintele PDM a accentuat că oamenii anume pentru asta au votat și nu pentru ca partidele să facă mofturi și să ducă țara din nou în alegeri anticipate.

Fiind întrebat de ce folosește telesuflorul, șeful PPDA a spus că „așa e în toată lumea civilizată”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.