Moldoveanca Lilia Mândru, într-un proiect altfel ELLE România

Și-a propus să răzbată acolo unde nu sunt rampe pentru tripedul care o ajută să se deplaseze și acolo unde mulți spuneau că nu va reuși să ajungă. Lilia Mândru, modelul de viață care ne inspiră mereu, a ajuns într-un pictorial inedit al Revistei ELLE România. Declarațiile basarabencei, după apariția revistei, transmite stiridinmoldova.md cu referire la ea.md.

„M-a bucurat foarte mult propunerea lor, mai cu seamă că vine în martie, luna femeilor. Dosarul cu 4 protagoniste vine să demonstreze incluziunea socială a femeilor într-un mod foarte divers și original. M-a surprins această propunere, ELLE fiind în topul revistelor glossy din România. Recunosc că sunt într-adevăr niște profesioniști. Am fost coafată de Sorin Stratulat, stilistul vedetelor din România, m-am simțit foarte bine în stilul pe care l-au ales, minimalist, iar la ședința foto – la fel, foarte relaxant”, a spus moldoveanca pentru EA.md.

„Atitudinea deschisă contează foarte mult pentru mine, am simțit abordarea cu demnitate, fix către o femeie și nu către una cu o anumită condiție socială. Titlurile de top sunt de obicei despre tinerețe, frumusețe, perfecțiune, iar ELLE a demonstrat astfel că poate merge pe realitate, inspirație, încurajare și incluziune – valori mai presus de toate într-o societate”, ne-a mai declarat Lilia Mândru.Strecura cu dibăcie prin toate colțișoarele încăperii, chiar și prin cele mai greu accesibile locuri”, scrie autoarea materialului, Gabriela Calitoiu, jurnalistă ELLE România.

În material, jurnaliștii menționează că au întrebat-o pe Lilia când se simte vulnerabilă. Se așteptau ca răspunsul să fie legat de modul în care oamenii o privesc sau legat de obstacolele pe care le întâlnește zilnic și care îi îngreunează drumul (o simplă bordură mai înaltă pentru noi, pentru ea este o piedică, un lift care nu funcționează înseamnă pentru noi că avem o alternativă – scările, însă pentru ea sunt un adevărat munte de escaladat). Dar răspunsul ei a fost legat de ceilalți, de persoanele din jurul ei.

„Cele mai grele momente sunt acelea când oamenii pleacă din viața ta. Tatăl meu s-a stins când aveam trei ani. Asta m-a făcut să conștientizez de mică că, atât timp cât există viață, totul este posibil, nu sunt lucruri de netrecut. Dacă pot să mă trezesc dimineață, să deschid ochii, să văd că afară e lumină, știu că va fi bine”, a spus Lilia Mândru pentru ELLE România.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.