Mohamed Salah a vorbit pentru prima dată deschis despre importanța egalității între bărbați și femei

Mohamed Salah a lăsat pentru câteva clipe fotbalul deoparte și a acceptat să abordeze alte subiecte. Starul egiptean al lui Liverpool le-a cerut bărbaților din țara natală să trateze femeile cu mai mult respect,transmite stiridinmoldova.md.

Într-un interviu acordat pentru TIME, Mohamed Salah a vorbit pentru prima dată deschis despre importanța egalității între bărbați și femei.

„Cred că ar tebui să schimbăm felul în care tratăm femeile în cultura noastră. Nu este opțional. Respect femeia mai mult decât o făceam înainte, pentru că simt că merită mult mai mult decât ceea ce primește acum”, a spus Salah.

După ce și-a condus țara natală către Cupa Mondială 2018, pentru prima dată după 28 de ani, Salah a devenit un adevărat simbol în Egipt. Fotbalistul a dezvăluit că fanii din Orientul Mijlociu „consideră că sunt copilul lor”.

Jucătorul de 26 de ani a recunoscut că simte „o anumită presiune” din momentul în care a devenit un model, dar, în același timp se simte „mândru” pentru asta.

După meciuri, lui Salah îi place să se relaxeze petrecând timp cu fetița lui, în vârstă de 5 ani, și recunoaște că după ce a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume nu și-a schimbat stilul de viață.

„Trăiesc o viață normală. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec acasă, nu prea îmi place să ies.”, a mai spus Salah.

Starul lui Liverpool a fost nominalizat, în 2019, de către TIME, în TOP 100 cei mai influenți oameni din lume.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.