Milionarii care fac caritate pentru a salva mii de copii

Au înțeles că nu trebuie să trăiască doar pentru binele propriu. Nu toate celebritățile își cheltuie onorariile pentru o viață de lux – iahturi, avioane, diamante, transmite stiridinmoldova.md.

Sunt aceia care preferă să-i ajute pe alții și să se angajeze în caritate.

Oferim o selecție de 8 celebrități care au găsit sens să trăiască nu numai pentru ei înșiși și capriciile lor.

1.Gosha Kutsenko

Fundația „Step Together” a lui Gosha Kutsenko îi ajuta pe copiii cu paralizie cerebrală. Actorul a deschis fundația în 2011 și, de atunci, de două ori pe an, organizează concerte de caritate la care își invită prietenii.

2. Natalia Vodianova

Un model binecunoscut, a creat Fundația Naked Heart for Children. Activitatea sa de caritate este cunoscută nu numai în țările estice, ci și în Europa.

Fundația este implicată în construirea de terenuri de joacă, oferă asistență juridică, psihologică, terapeutică și socială familiilor cu copii cu dizabilități. Vodianova organizează de multe ori baluri de caritate și curse sportive unde celebrități sunt invitate să strângă bani în scopuri caritabile.

3. Konstantin Khabensky

Fundația Konstantin Khabensky îi ajută pe copiii cu cancer. În 2013, fundația sa a salvat 130 de copii. Actorul spune că nu este nimic mai valoros decât viața umană și când vede ochii fericiți ai mamelor, în interiorul lui se naște ceva foarte important, care ii dă putere și bucurie.

4. Chulpan Khamatova

Actrița a înființat în 2006 fundația „Give Life”, care este implicată în sprijinirea copiilor cu boli hematologice și oncologice. Khamatova ajută clinicile specializate să achiziționeze echipamente medicale și medicamente necesare.

De asemenea, găsește donatori, grupuri de voluntari care oferă asistență psihologică și socială copiilor bolnavi, și încearcă să atragă atenția societății asupra persoanelor cu cancer.

5. Keanu Reeves

Keanu conduce un mod de viață foarte simplu și îi sprijina pe cei fără adăpost. El nu este deloc un adept al luxului și nu înțelege de ce vilele și avioanele private sunt necesare unui bărbat.

Chiar și atunci când a devenit bogat și faimos, el nu a cumpărat un loc unde să trăiască pentru el însuși, ci a rămas să locuiască într-o casă închiriată. El nu are propria sa mașină, Keanu călătorește cu transportul public.

Reeves a fondat Fundația pentru Cancer. A decis asta după ce propria lui soră a suferit de leucemie. De asemenea, susține diferite proiecte de mediu și se luptă pentru drepturile animalelor.

6. Leonardo DiCaprio

Primind sume impresionante, DiCaprio și-a dat seama că banii nu fac o persoana fericită. În 1998, a creat o fundație caritabilă care a donat 15 milioane de dolari unui număr de 30 de organizații diferite.

7. Kate Middleton

Jurnaliștii au acuzat-o în mod repetat pe ducesa de Cambridge pentru faptul că se comporta necorespunzător unui membru al familiei regale. Dar Katherine nu acorda atenție acestor atacuri, prefera să nu poarte haine haute couture, ci prefera mărcile Zara, H & M, Hobbs.

Împreună cu soțul ei, participa la diferite inițiative și aloca sume suficient de mari pentru caritate.

8. Angelina Jolie

În 2001, în timpul filmărilor pentru „Lara Croft”, care au avut loc în Cambodgia, actrița și-a trezit interesul pentru caritate. Jolie a văzut acolo nevoile oamenilor și a mers cu ajutor umanitar în țările lumii a treia.

A creat mai multe fundații caritabile care ajuta copiii din Africa. În 2013, actrița a fost premiată cu un Oscar umanitar pentru meritele ei.

Și aceasta nu este întreaga listă de stele angajate în fapte bune. Faptul că numărul acestor persoane crește în fiecare an este încurajator. La urma urmei, astfel de inițiative salvează mii de vieți.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.