Michelle Obama a fost votată ca fiind „cea mai admirată” femeie din lume

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite, a fost votată ca fiind „cea mai admirată femeie din lume”, potrivit unui sondaj recent, transmite stiridinmoldova.md.

Sondajul a fost realizat de compania britanică de cercetare de piaţă YouGov, cu participarea a 42.000 de persoane din 41 de ţări.

Michelle Obama a devansat-o în topul preferinţelor publicului pe realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey, care s-a clasat pe locul al doilea. Angelina Jolie completează podiumului, urmată de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Fostul secretar de stat al SUA Hillary Clinton ocupă cea de-a opta poziţie în preferinţele publicului, în timp ce Madonna se află pe locul al 11-lea. Activista pentru drepturile persoanelor LGBT Ellen DeGeneres se află pe locul al 15-lea în clasament, iar Melania Trump ocupă locul 19.

Pe lista celor mai admiraţi bărbaţi, Barack Obama ocupă locul al doilea, fiind devansat de miliardarul şi filantropul Bill Gates. Podiumul este completat de vedeta filmelor de acţiune Jackie Chan.

În clasamentul pe ţări, Barack Obama este cel mai admirat bărbat din Statele Unite, urmat de Donald Trump, clasat pe locul al doilea. În topul celor mai admirate femei din Statele Unite, prima poziţie este deţinută tot de Michelle Obama.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.