Meghan Markle și Beyoncé s-au întâlnit pentru prima dată la premiera filmului „Lion King”

Meghan Markle și Beyoncé s-au întâlnit pentru prima dată la premiera europeană a filmului „Lion King” în Londra, iar interacțiunea dintre cele două arată cât de mult se apreciază, transmite stiridinmoldova.md.

Meghan Markle și Beyoncé au fost în centrul atenției pe 14 iulie, la premiera europeană a filmului „Lion King”. Cele două s-au întâlnit pentru prima dată pe covorul roșu, iar toți fanii au adorat momentele suprinse între Ducesa de Sussex și Beyoncé.

Meghan Markle a participat la eveniment alături de Prințul Harry și a ales să poarte o rochie neagră Jason Wu. La premiera filmului Beyoncé a venit însoțită de Jay-Z și a ales să poarte o rochie lungă galbenă. Printre vedetele prezente la eveniment s-a aflat și Elton John, Pharell, precum și CEO Disney, Bob Iger.

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit cu personalitățile prezente, însă momentul în care aceasta o îmbrățișează pe Beyoncé a devenit preferatul fanilor, în clipurile video surprinse la eveniment auzindu-se cum vedeta o numește pe Ducesa de Sussex „prințesa mea”. În plus, Beyoncé i-a spus lui Meghan că fiul ei, Archie, este minunat, iar perechile au continuat să vorbească despre copiii lor.

Aceasta a fost prima dată când Meghan Markle a pășit din nou pe covorul roșu după ce a devenit mamă, însă ea a mai avut câteva apariții publice în ultimele două luni. Ducesa de Sussex a participat la Troopin the Colour, a fost prezentă la Wimbledon și la meciul de polo King Power Royal Charity.

Întâlnirea dintre Meghan și Beyoncé a fost primită cu atât de mult entuziasm, deoarece vedeta a postat mai multe aprecieri la adresa Ducesei. În luna februarie a acestui an, Beyoncé a postat un clip video pe Instagram pentru a mulțumi pentru premiul Best International Group, ea și Jay-Z pozând în fața portretului lui Meghan, amintind de ipostaza în care ei au aceeași poziție în fața tabloului Mona Lisa în Muzeul Luvru în videoclipul „Apesh-t”.

În plus, Beyoncé a vorbit despre Meghan Markle și într-o postare pe site-ul personal, lăudând influența pozitivă pe care Ducesa o are. „La nuntă cultura ei a fost în față și în centru, iar ea și Prințul Harry au continuat să împingă cât mai în față dialogul despre relațiile interraciale”, a scris vedeta.

Cele două au și prieteni în comun. Serena Williams, care a apărut și în videoclipul lui Beyoncé, „Lemonade”, este o prietenă apropiată a lui Meghan, Ducesa fiind prezentă la finala Wimbledon, când Simona Halep a învins-o pe Serena și a obținut primul titlu la Wimbledon din carieră.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.