Tatiana Heghea – mireasa în costum de baie, au marcat 4 ani de căsnicie

Interpreta Tatiana Heghea și soțul ei au avut parte de momente de neuitat în Grecia, acolo unde au decis să-și petreacă vacanța. Cei doi au marcat 4 ani de căsnicie, transmite stiridinmoldova.md.

Pe contul său oficial de Instagram, artista a făcut publice câteva imagini în care apare alături de tatăl copiilor ei. Cântăreața poartă un costum de baie albastru, pe care l-a accesorizat, într-o manieră inedită, cu un voal alb de mireasă.

„#NuntaDeFlori❤. Era duminică, 12 iulie. Am ales data absolut întâmplător și important să nu coincidă cu calendarul nunților unde eram angajată să cânt sau să prezint (deci foarte responsabilă). Mare mi-a fost mirarea că e și mare sărbatoare: Sfantul Petru și Pavel. Am primit această coincidență ca un semn de la Dumnezeu, ca o binecuvântare anticipată a acestuia. Atât de mult mi-a plăcut să fiu mireasă, așa fiori au trecut prin mine la #TainaSfinteiCununii, în fața #OfițeruluiStăriiCivile, încât ne-am propus să sărbătorim în fiece an aceasta zi în cel mai nonconformist mod! Am rupt niște flori din zona plajei care mi-au părut tare simpatice, după care mi-ați zis că sunt #Leandre.

Am pus voalul pe cap și am început să alergăm ca doi nebuni pe plajă, să ne sărutăm dulce că na, paradoxal eram după o ceartă, probabil criză în ajunul acestei zile semnificative.

Vă jur, atâtea felicitări primeam pe plajă la apariția noastră în acest mod, încât am plâns de fericire și am trăit din nou fluturi în burtă!

De data asta, martorii iubirii noastre ne-au fost marea și vântul nebunatic al insulei #Myconos și sigur #Turiștii care apropo se bucura tare sincer și reactionează atât de fain – 4 ani de cîsnicie și 2 performanțe fără grad de comparație – Arthur-Elisey și Regina-Raluca.”, a scris interpreta pe Instagram.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.