Marina Tauber a calificat audierea în Parlament a ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea, drept PR fără conținut

Deputatul Marina Tauber a calificat drept PR fără conținut audierea în Parlament a ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea, cu privire la situația din agricultură.

“Șeful Ministerului Agriculturii, Bolea, a vorbit despre orice în Parlament, numai nu despre ceea ce îi preocupă pe oameni”, a declarat legislatoarea.

Potrivit ei, în țară “zumzăie protestele agricultorilor”, un asemenea număr de acțiuni nu a mai avut loc în ultimii 30 de ani.

“Nu, de parcă ministrul nu a observat acest lucru și a povestit cât de mult “a făcut ministerul său”. Discursul său a fost un PR fără conținut”, a subliniat ea.

Marina Tauber consideră că, cel mai probabil, prin discursul lui Bolea în Parlament, autoritățile au vrut să “creeze o iluzie de dialog cu fermierii”.

Ea a remarcat însă că “PR-ul nu a funcționat”.

“Fermierii noștri nu îl percep pe Bolea ca pe cineva care decide ceva în acest sector. Întâlnirea sa cu fermierii din Cahul a durat doar 15 minute. Aceștia au părăsit sala, cerând o întâlnire cu Sandu, Recean și Grosu”, a declarat Marina Tauber.

Potrivit ei, în timpul discursului lui Bolea din Parlament, ea a intenționat să-i adreseze o serie de întrebări, dar, ca de obicei, a fost împiedicată să facă acest lucru prin oprirea microfonului.

Potrivit Marinei Tauber, ea a vrut în special să întrebe de ce autoritățile ignoră revendicările fermierilor și se prefac că nu se întâmplă nimic, de ce regimul Sandu urmărește să ajute fermierii ucraineni și dacă nu cumva este timpul să se gândească la agricultorii moldoveni.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.