Lucrările de ridicare la cotă și reparație a receptoarelor de captare a apei pluviale pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt au fost reluate

Lucrările de ridicare la cotă și reparație a receptoarelor de captare a apei pluviale pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt au fost reluate. În prezent se lucrează pe tronsonul str. V. Alecsandri – str. A. Pușkin.

Potrivit primarului general, lucrările se desfășoară pe etape, întrucât acest tip de receptoare se execută doar la comandă și procesul durează în timp.

„De menționat că, în cadrul lucrărilor de ridicare la cotă s-a constatat că 70% din carcasele suport ale receptoarelor de pe această stradă sunt deteriorate și prezintă riscuri de accidentări, fiind necesară schimbarea lor integrală.

Recent au fost ridicate la cotă receptoarele de pe strada Ismail. Pe străzile Hanul Morii, Transnistriei, M. Manole, Uzinelor și L. Rebreanu, au fost montate peste 40 de grile noi, cu sistem de închidere, în zonele unde acestea au fost furate”, a punctat Ceban.

Edilul afirmă că totodată, pe străzile reparate capital – I. Creangă și Albișoara, str. V. Belinski  (tronsonul  I. Pelivan- I. Creangă) au fost înlocuite toate receptoarele cu cele de tip nou.                                                                                                                    

De la începutul anului au fost schimbate circa 500 grilaje noi în tot orașul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.