Locuitorii din Ceadâr-Lunga și Cahul se bazează pe venirea la putere a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

Locuitorii din Republica Moldova se bazează pe venirea la putere a unor forțe politice sănătoase, care vor putea să dezvolte țara noastră și vor readuce bunăstarea tuturor cetățenilor săi. Despre acest lucru au scris în declarațiile de susținere a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor sute de reprezentanți ai raioanelor și localităților din întreaga republică.

Astăzi acestui deziderat s-au aliniat aleșii locali din mai multe sate din Ceadâr-Lunga și raionul Cahul.

„Suntem împotriva reformei administrative, a vânzării pământului cetățenilor străini, închiderii instituțiilor medicale și educaționale. Susținem crearea unui front comun al stataliștilor și patrioților pentru o țară independentă și neutră, de dragul salvării țării noastre”, au scris aleșii poporului.

Până în prezent asemenea declarații au semnat consilierii din aproape toate raioanele țării.Locuitorii din Republica Moldova se bazează pe venirea la putere a unor forțe politice sănătoase care vor putea să dezvolte țara noastră și vor readuce bunăstarea tuturor cetățenilor săi. Despre acest lucru au scris în declarațiile de susținere a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor sute de reprezentanți ai raioanelor și localităților din întreaga republică.

„Suntem împotriva reformei administrative, a vânzării pământului cetățenilor străini, închiderii instituțiilor mediacale și educaționale. Susținem crearea unui front comun al stataliștilor și patrioților pentru o Moldovă independentă și neutră, de dragul salvării țării noastre”, au scris aleșii poporului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.